Reactie Swinkels baalt maar: "We hoeven ons nog geen zorgen te maken"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Swinkels baalt maar: "We hoeven ons nog geen zorgen te maken"
Foto: © SC

Arjan Swinkels baalde enorm na de nederlaag tegen Oostende. De verdediger beging een strafschopfout en werd met rood van het veld gestuurd. Lierse ging uiteindelijk met 0-2 de boot in tegen de kustploeg.

Robby Morren in Lier

Wat gebeurde er precies bij die bewuste strafschopfase? "Ik wilde voor de man komen en de bal blokkeren. Hij gaf een duwtje, ik wilde hem terug duwen en we vielen allebei. Goed gedaan van hem en misschien niet heel slim van mij maar ik kon niet veel anders doen op dat moment. Hij lokte het goed uit. Het is zuur dat ik rood kreeg en dat we eigenlijk door die overtreding de wedstrijd weggaven."

"Deze match hadden we nooit mogen verliezen"

"Het was geen goede wedstrijd van ons, we kwamen er voetballend niet goed uit. We wisten dat zij zouden inzakken en wachten op de counter. Na de rust kregen we enkele goede kansen en was Oostende minder gevaarlijk, tot het moment dat hun spits (Mushekwi nvdr) zich vrij draaide en voorlangs schoot. Deze match hadden we nooit mogen verliezen."

Lierse verloor de wedstrijd die het absoluut moest winnen en ziet Oostende nu naderen tot op twee punten. "We hadden een goede zaak kunnen doen en dat deden we niet. Dat is het zuurste van deze avond. Iedere keer als het moest stonden we er thuis dit seizoen en dat gevoel hadden we vandaag ook. We gaven het weg en dat maakt het extra zuur. Thuis moet je dit soort wedstrijden altijd winnen en dan hoef je je geen zorgen te maken."

"Er is niet veel aan de hand"

Zorgt de nederlaag voor extra druk? "Ik vind dat we ons nog geen zorgen hoeven te maken maar nu zie je wel dat er een ploeg nadert en dat is niet fijn. Er is niet veel aan de hand maar het schuift wel wat meer in elkaar. We hebben snel een nieuwe wedstrijd en dan moeten we trachten dit recht te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties