"Lierse zal willen reageren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Lierse zal willen reageren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag gaat Lierse SK op bezoek bij Sporting Lokeren. De Waaslander lijken zich te hebben hersteld na een mindere periode. Toch zijn Alexander Scholz en Nill De Pauw op hun hoede voor de geelhemden.

Sporting Lokeren weet opnieuw hoe het voelt om te winnen. De troepen van Peter Maes trokken afgelopen zaterdag – na een povere één op twaalf -  aan het langste eind in de derby bij Waasland-Beveren. Woensdag willen Alexander Scholz en Nill De Pauw een vervolg breien aan de overwinning.

“Ik verwacht een lastige partij”, vertelt laatstgenoemde in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Lierse verloor afgelopen weekend van KV Oostende en zal op Daknam willen reageren. De schorsing van Killian Overmeire zullen we collectief moeten opvangen. Hans Vanaken kan bijvoorbeeld een rang lager acteren.”

Scholz moet – door de aanslepende blessure van Mijat Maric – dan weer depanneren in het hart van de defensie. “Natuurlijk hoop ik om opnieuw in de basis te staan”, lacht de amateur-filosoof. “Wat ik van de partij tegen Lierse verwacht? Ik vergelijk De Pallieters graag met Waasland-Beveren. Dus we moeten simpelweg winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties