Reactie De fauw: "Verdiende overwinning op basis van tweede helft"

De fauw: "Verdiende overwinning op basis van tweede helft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem knokte zich voorbij AA Gent: 3-2. Daarmee knoopt Essevee terug aan met de overwinning. Aanvoerder De fauw was heel blij na de wedstrijd.

"We moesten misschien wat wakker worden geschud na enkele mindere wedstrijden. Het is soms eens goed dat je dan in een match als vandaag wat minder start, want daardoor waren we nog meer door elkaar geschud en misschien ook wel beter in de match gekomen", begon de aanvoerder zijn analyse.

"Het doelpunt valt dan ook op het goede moment. Dat heeft heel veel vertrouwen gegeven en een boost om de wedstrijd in handen te nemen", aldus De fauw.

"Verdiende overwinning"

"Het scoreverloop zat vandaag wat mee voor ons", vond ook De fauw. En toch was het een verdiende overwinning volgens de captain: "In de tweede helft waren we de betere ploeg op elk gebied", aldus de rechtsback van Zulte Waregem.

"Op basis van die helft kunnen we het dus een verdiende overwinning noemen", aldus nog De fauw. Zulte Waregem heeft met deze overwinning terug vertrouwen getankt na een mindere periode en kan nu toeleven naar een duel met KV Mechelen. "Ach, mindere periode", klonk het relativerend. "Er zijn topploegen die het nog minder doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties