Reactie Lukaku: "Raar dat Anderlecht zo defensief tegen ons speelde"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Lukaku: "Raar dat Anderlecht zo defensief tegen ons speelde"
Foto: © SC

Jordan Lukaku kon maar weinig begrip opbrengen voor de manier waarop Anderlecht tegen Oostende voetbalde. "Veel te verdedigend", vond de verdediger.

Robby Morren in Oostende

"We speelden een goede eerste helft, het is jammer dat die goal op slag van rust viel. Het was toch raar dat de scheidsrechter het spel verder liet gaan toen Mushekwi op de grond lag."

Oostende had een prima kans in de eerste helft om de score te openen maar Mushekwi miste. "Anderlecht zit in een mindere periode. Als wij die kans hadden kunnen afwerken, had het een gans andere wedstrijd geworden."

Te defensief

Lukaku was streng voor de club waar hij onder contract ligt. "Ik vond het vreemd dat Anderlecht in die opstelling tegen ons begon, zo defensief. Zij kwamen als landskampioen naar Oostende, een nieuwkomer in eerste klasse, met twee linksbacks. Dat was toch wel té verdedigend, vond ik."

Over zijn eigen prestatie was Lukaku best tevreden. "Ik heb mijn best gedaan. Ik had wat schrik voor mijn eigen conditie want in Lierse had ik na 65 minuten krampen maar tegen Anderlecht had ik geen enkel probleem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties