Kubilskis: "Nijs moet er 25 maken"

Kubilskis: "Nijs moet er 25 maken"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Alexis Kubilskis keert terug uit blessure. De spits van Beerschot- Wilrijk is ambitieus, hij wil vijftien goals maken dit seizoen. Spitsbroeder Peter Nijs moet er volgens hem 25 in leggen.

Kubilskis kwam net terug uit blessure toen zijn schouder uit de kom ging tegen Mariekerke, de pechvogel is intussen hersteld en klopt op de deur van de wedstrijdselectie. “Ik hoop inderdaad dat de trainer me er terug bij neemt. Het blessureleed ligt helemaal achter de rug", aldus de spits op de officiële website van de club.

"Mijn schouder zit weer helemaal vast. Dus ja, ik ben er meer dan 100% klaar voor en wil graag verder borduren aan het goede werk van voor mijn kwetsuur. Bang om te hervallen heb ik niet. Als spits kan je de duels tijdens een wedstrijd vaak makkelijker inschatten dan als verdediger."

Over wanneer zijn seizoen geslaagd zal zijn, is hij duidelijk. “Als we kampioen worden. En individueel? Ik wil vijftien doelpunten scoren. Pas dan zal ik echt tevreden zijn.” Topschutter Peter Nijs krijgt ook nog een opdracht. "De Peter? Bwah, die zal er toch minstens 25 moeten maken hé?! (lacht) Een beetje druk leggen bij je spitsbroeder kan nooit kwaad…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties