Antwerp organiseert 'Match van de Havengemeenschap'

Joris De Wolf
| 41 reacties
Antwerp organiseert 'Match van de Havengemeenschap'
Foto: © SC

Op zaterdag 23 november vindt er op de Bosuil de eerste 'Match van de Havengemeenschap' plaats. Dat is een initiatief van alle spelers in de havengemeenschap en Antwerp. Tegenstander is Hoogstraten.

 “Samen met de havengemeenschap willen we het Anterwpse voetbal opnieuw op de kaart zetten”, meldt het Antwerpse bestuur in een perscommuniqué. "Onze schuld is al voor de helft weggewerkt en we zijn bezig met een ambitieus plan om onze organisatie financieel gezond te maken.”

“Promotie naar eerste klasse is noodzakelijk. Zo kunnen we onze stad, onze haven en onze ondernemingen eerst promoten in België en later hopelijk in Europa. Ondanks het feit dat we al tien jaar in tweede klasse spelen, kunnen we nog altijd rekenen op een grote schare supporters. Maar met supporters alleen komen we er niet, de steun van de bedrijfswereld is noodzakelijk. Daarom willen we de havengemeenschap dan ook bedanken voor hun steun in dit project.”

“Havengerelateerde bedrijven kunnen zich inschrijven voor een speciaal diner. De wedstrijd zelf zal opgeluisterd worden door ‘De Strangers’. Met hun hit ‘Antwaarpe’ zullen ze ongetwijfeld de Bosuil in lichterlaaie zetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties