Van den Brom: "Wedstrijd tegen PSG heeft er ingehakt"

Van den Brom: "Wedstrijd tegen PSG heeft er ingehakt"
Foto: © SC

Zondag staan twee clubs tegenover elkaar die deze week een zware Europese wedstrijd gespeeld hebben: Anderlecht en KRC Genk. De Anderlechtcoach is blij dat hij twee dagen meer had dan zijn collega in Limburg: "Ik mag er niet aan denken dat we morgen moesten spelen."

Van den Brom heeft daar zo zijn redenen voor, want Anderlecht is diep gegaan tegen PSG. "Die wedstrijd heeft er flink ingehakt ja", knikte Van den Brom. "Ik heb vandaag op training gezien dat niet iedereen even fit was en er zijn nog flink wat twijfelgevallen voor zondag. Wie? Dat ga ik niet zeggen voor één keer. In die optiek wordt de training van zaterdag heel belangrijk om te zien wie klaar is om te spelen. Ik ga er vanuit dat iedereen kan spelen, maar het is nog afwachten."

Mario Been keerde deze morgen pas terug uit Wenen en mag zich dus nog meer beklagen. "Ik mag er niet aan denken dat wij morgen zouden moeten spelen. Zij hebben dan ook nog een degelijke reis achter de kiezen en zijn ook diep moeten gaan", toonde Van den Brom zich collegiaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties