Reactie "Niet geselecteerd om disciplinaire redenen? Bullshit"

 "Niet geselecteerd om disciplinaire redenen? Bullshit"
Foto: © SC

Thomas Kaminski speelt nu al een paar weken op rij bij Anderlecht, maar een selectie voor de Belgische beloften was er niet bij. "Daardoor was ik toch wat geprikkeld ja", aldus Kaminski.

Kaminski werd aan de kant gelaten voor de EK-kwalificatiematch in Servië en dat was toch een serieuze domper. "Maar dat ik disciplinair gestraft zou zijn, is bullshit", aldus Kaminski. "Ik heb Filip De Wilde nog aan de telefoon gehad en Walem heeft me uitleg gegeven. Hij beschikt over vier goeie keepers en moest een keuze maken. Tuurlijk ben ik ontgoocheld, maar ik heb ook een hoop onnozelheid gelezen."

"Plaats op training afdwingen"

Tegen Genk moest Kaminski niet al te veel werk opknappen. Dus echt in de kijker spelen, kon hij zich tot nu toe nog niet. Ook niet met een experimentele defensie voor zijn neus. "De laatste weken staat het verdedigend wel goed ja. Ook vandaag (gisteren), een dikke pluim voor Najar en Tielemans. Die jongens hebben dat heel goed gedaan ondanks dat het hun plaats niet was. Tielemans heeft heel slim gespeeld. Na die gele kaart ging hij geen risico's meer nemen, heel volwassen."

Na de interlandbreak staat Silvio Proto weer paraat en dus is de kans groot dat Kaminski weer naar de bank verhuist. "Ik wil daar niet te veel over zeggen. Ik ga mijn best doen om het de trainer moeilijk te maken. Natuurlijk wil ik spelen, maar ik ga de trainer niet zeggen wat te doen. Ik kan het enkel op training afdwingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties