Reactie Mechele: "Het kan altijd beter, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Mechele: "Het kan altijd beter, hé"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brandon Mechele speelde sterk centraal in de defensie tegen Standard. De centrale verdediger knapte zijn verdedigende taken met verve op en kreeg een dikke acht van de jury.

Sander De Graeve in Luik

“Goh, man van de match, daar ben ik eigenlijk niet mee bezig. Het was goed, maar het kan altijd beter, hé. Ik deed mijn werk, maar opbouwend was het iets minder”, aldus de goudeerlijke centrale verdediger na de remise op bezoek bij Standard.

Mechele was zelfs even voorin te vinden bij een counter van Club. “Jammer genoeg speelde ik het slecht uit. Ik moest de bal al eerder afgeven, maar ik verloor het overzicht. Een gemiste kans, maar na zoiets moet je de knop meteen terug omdraaien.”

"Knop omdraaien na gemiste kans"

De jongeling kijkt tevreden terug op de heenronde. “Ik zet stappen en had niet verwacht dat ik zoveel zou spelen.” Met Bjorn Engels vormt hij een erg jong verdedigend compartiment, al stond hij vandaag naast Duarte. “Met Bjorn loopt de coaching wel vlotter, maar eigenlijk maakt dat geen verschil uit.”

“We konden op dit moment al meer punten hebben, vooral die drie nederlagen op een rij zijn jammer. Maar voor zo'n jonge ploeg te zijn staan we volgens mij redelijk hoog in de rangschikking. Het staat allemaal op een zakdoek, alles is nog mogelijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties