Reactie Ryan: "Standard zet de maat dit seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ryan: "Standard zet de maat dit seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mathew Ryan hield gisteren zijn netten schoon op Sclessin. De doelman was alvast blij met het puntje. "We kunnen met vertrouwen de interlandbreak in."

Cédric De Volder in Luik

Mathew Ryan behaalde gisteren op Sclessin een tweede clean sheet op rij. De doelman was na afloop van de wedstrijd tevreden met het gelijkspel. "Ik heb me laten vertellen dat de wedstrijden in Luik altijd zwaar zijn. Eerlijk gezegd was ik een beetje onder de indruk van de sfeer. Club Brugge heeft gevochten tot de laatste snik. We zijn dan ook blij met dit puntje."

"Spannende strijd om titel"

Club Brugge worstelde de laatste weken met zichzelf. Hoe ver staan de West-Vlamingen momenteel? "Standard zette dit seizoen de maat voor de andere ploegen", legt Ryan uit. "Het was dan ook een grote test voor ons tegen het meest regelmatige team van het seizoen. Ik stel vast dat we hier evengoed hadden gewonnen. Het wordt nog een spannende strijd om de titel."

"Ik ga alvast met vertrouwen de interlandbreak in", besluit de Australiër. "We speelden de voorbije weken goed voetbal, maar de resultaten volgden niet altijd. Een kampioenenploeg moet zo'n wedstrijden ook kunnen winnen. Maar ik heb er vertrouwen in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties