Ook Kortrijk in de bres voor de Filippijnen

Ook Kortrijk in de bres voor de Filippijnen
Foto: © SC

Nadat eerder Zulte-Waregem bekend maakte om de Filippijnen een hart onder de riem te steken, gaat nu ook KV Kortrijk geld inzamelen om de getroffen eilandengroep te helpen.

In een persbericht lieten de Kerels weten allerhande activiteiten te veilen. “In totaal staan er zes specifieke activiteiten op het programma waarop supporters en bedrijven kunnen bieden. De volledige opbrengst gaat integraal naar de slachtoffers.”

Vanaf volgende week kan iedereen bieden op deze activiteiten: Een etenje met vijf spelers van Kortrijk, een LO-les van vijf spelers (gericht aan scholen), een training met Hein Vanhaezenbrouck en Yves Vanderhaeghe (gericht aan jeugdploegen), een FIFA-toernooi met vijf Kortrijk-spelers in de spelerslounge, een gepersonaliseerde foto (gericht aan businessclub-leden KV Kortrijk) en een date met enkele spelers om naar een film te gaan kijken in Kinepolis.

Niet alleen de club, maar ook enkele spelers gaan op eigen initiatief geld inzamelen. Zo schenkt Gert-Jan Demets twee tickets voor de wedstrijd tegen Standard aan Hart voor Filippijnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties