Vargas droomt van Champions League: "Maar wil geen stappen overslaan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Vargas droomt van Champions League: "Maar wil geen stappen overslaan"
Foto: © SC

Ronald Vargas is opnieuw voetballer. De Venezolaan is speelklaar en wil schitteren in de Champions League. "De wedstrijden tegen SL Benfica en Olympiakos Piraeus staan met stip genoteerd in mijn agenda."

Ronald Vargas lijkt klaar om (eindelijk) een hoofdrol te vertolken bij RSC Anderlecht. La Perla kwam in 2011 aan in het Astridpark, maar sukkelde van de ene blessure in de andere. In een Venezolaans dagblad doet de aanvallende middenvelder zijn verhaal.

“Mijn blessures hebben mijn kijk op het leven veranderd”, vertelt Vargas. “Ik ben depressief geweest, maar heb nooit aan opgeven gedacht. Nu ben ik eindelijk klaar om te strijden voor een plaatsje op de bank of zelfs in de basis. Al wil ik deze keer geen stappen overslaan.”

De middenvelder toonde zijn kunstjes al bij de beloften en in de oefenwedstrijd tegen NAC. Hij droomt zelfs om dit seizoen aan te treden in de Champions League. “De wedstrijden tegen SL Benfica en Olympiakos Piraeus staan met stip genoteerd in mijn agenda. Daar kan ik de komende weken motivatie uit putten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties