Australisch bondscoach vol lof voor Ryan

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Australisch bondscoach vol lof voor Ryan
Foto: © SC

Mathew Ryan stond gisteren aan de aftrap in de vrienschappelijke interland tussen Australië en Costa Rica. De doelman van Club Brugge hield de nul en zag dat Tim Cahill zijn land de zege bezorgde. Na afloop was Australisch bondscoach Postecoglou tevreden.

Ryan moet de strijd aangaan met Mitchell Langerak (Borussia Dortmund) voor een plaats onder de lat. “Beide doelmannen deden het goed op training, maar Maty verkeert in topvorm. Hij speelt veel bij zijn club en dat straalt van hem af”, aldus bondscoach Postecoglou na afloop van de partij.

De doelman van Club Brugge blijft nuchter na zijn basisstek. Op de website van blauw-zwart laat hij het volgende optekenen. “Ik knijp mezelf nog voortdurend in de arm dat ik op het veld stond met mijn helden Lucas Neill en Tim Cahill.”

“Langerak en ik strijden elke dag voor een basisplaats. Hopelijk maken we elkaar daardoor sterker. Dat de coach een doelman verkiest die mee voetbalt? Dat is één van mijn kwaliteiten. Ik hoop dat ik een goede indruk naliet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties