Reactie De Schutter euforisch: "Doen nu al beter dan in heenronde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
De Schutter euforisch: "Doen nu al beter dan in heenronde"
Foto: © SC

KV Oostende gaf KRC Genk vanavond voetballes. Niels De Schutter genoot dan ook met volle teugen van de stunt. "We doen nu al beter dan in de heenronde", lacht de middenvelder de tanden bloot.

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende zorgde vanavond voor dé verrassing van het weekend. The Kustboys wonnen met zware 4-0-cijfers tegen KRC Genk. Bovendien tekende Niels De Schutter voor het derde doelpunt van de avond. Al had de middenvelder meeval met de glijpartij van de Genkse doelman. “Het doet nochtans heel veel deugd om die netten te doen trillen.”

“Het offensieve plannetje van de coach draaide goed uit”, legt De Schutter uit. “Alles liep zoals we het de voorbije dagen op training hadden geoefend. Bovendien hebben we onze overwinning allesbehalve gestolen. Hoe de wisselwerking met Franck Berrier liep? Heel goed, maar ik begrijp ook Fernando Canesin Matos zonder woorden.”

"Hadden vanavond alles te winnen"

“We hadden vandaag alles te winnen”, gaat de middenvelder verder. “We mogen van de coach niet meer zeggen dat we niets te verliezen hebben. (lacht) Het was aanvankelijk onze bedoeling om beter te doen dan de heenronde. We hebben nu al meer punten dan op hetzelfde moment in de heenronde, hé.”

The Kustboys laten bovendien een zes op zes optekenen. Wordt het degradatiespook verjaagd uit het Albertpark? “Het klopt dat we beetje bij beetje wegsluipen van die gevaarlijke plaatsen”, besluit De Schutter. “Maar de weg is nog lang.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties