Peeters: "Had voorstel moeten afwijzen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Peeters: "Had voorstel moeten afwijzen"
Foto: © SC

Bob Peeters trekt vanavond met zijn Waasland-Beveren naar de Ghelamco Arena. "Ik was destijds bij KAA Gent op het verkeerde moment op de verkeerde plaats", beseft de Antwerpenaar.

Vorig seizoen nam Bob Peeters het roer over van Trond Sollied. Enkele weken later mocht de voormalige Rode Duivel al opkrassen uit de Arteveldestad. Uitgerekend vanavond trekt Peeters met zijn Waasland-Beveren naar zijn voormalige werkgever. In Het Nieuwsblad blikt hij terug op die woelige periode.

“Ik had destijds nee moeten zeggen op het voorstel van De Buffalo’s”, vertelt de voormalige aanvaller van onder meer Lierse SK, Millwall en KRC Genk. “En dat ligt niet aan KAA Gent, maar ik had tijd nodig om te bekomen van de tik na mijn ontslag bij Cercle Brugge.”

Toch heeft de 40-jarige Antwerpenaar lessen getrokken uit zijn avontuur. “Bij Waasland-Beveren liet ik de spelers zelf aangeven in welk spelsysteem ze zich thuis voelen. Als een coach de spelersgroep volgt, heeft die geen stok om mee te slaan. Bovendien drong ik er op de Freethiel ook op aan om een nieuwe trainerstaff samen te stellen. Op die manier begint iedereen vanaf nul, hé.”

“Ik was bij Gent op het verkeerde moment op de verkeerde plaats”, besluit Peeters. “Ik had misschien ook niet de ervaring om met zo’n delicate situatie om te gaan. Na verloop van tijd had ik dan ook geen enkele houvast meer in het Jules Ottenstadion.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties