Reactie De Sart: "Dankzij De Camargo"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
De Sart: "Dankzij De Camargo"
Foto: © SC

Julien De Sart was tegen Bergen de matchwinnaar met een licht afgeweken knal in de linkerbovenhoek. Het was zijn eerste goal in de hoogste klasse. Hij bedankte achteraf routinier Igor De Camargo uitvoerig.

Sander De Graeve in Luik

Zijn goal uit een hoekschop bleek een ingestudeerd nummertje. "Mehdi Carcela trok een man mee naar de zijlijn en creëerde zo de ruimte voor mij. Gelukkig lukte het en ging hij binnen, hoewel hij wel nog licht afweek."

Volgens De Sart had Igor De Camargo een aandeel in zijn eerste doelpunt in de eerste klasse. "Het is iets speciaals. Ik hoop dat er nog andere volgen. De Camargo gaf me op training veel vertrouwen bij stilstaande fases. Hij riep steeds "schieten, schieten, schieten", naar me. Daarom liep ik meteen naar hem na de goal.

De Sart gaf eerlijk toe dat het spel van Standard niet op niveau was. "Het enige wat we moeten onthouden is de overwinning én dat we nog steeds op kop staan. Het spel was niet goed vandaag en ik begrijp ook dat het publiek er meer van verwacht had."

Een verklaring mocht volgens de jonge middenvelder in de interlandbreak gezocht worden. "We hebben wel een hoop internationals. Die hebben twee weken een ander ritme en andere automatismen meegemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties