Amsterdamse stunt in de maak?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Amsterdamse stunt in de maak?
Foto: © SC

In groep H belooft het een heel spannende wedstrijddag te worden. Ajax ontvangt FC Barcelona terwijl Milan naar Schotland trekt voor de clash tegen Celtic. Barcelona lijkt groepswinnaar te worden, maar voor de tweede plaats is alles nog mogelijk.

Ajax won op de vorige speeldag met het kleinste verschil van Celtic. Nu ontvangen de Amsterdammers FC Barcelona. Op de eerste speeldag in deze Champions League-jaargang gingen de troepen van Frank De Boer met zware 4-0 cijfers onderuit in Camp Nou. Indien Ajax kan stunten en Milan wint zijn wedstrijd van Celtic, dan zijn ze in Amsterdam zeker van Europees voetbal na de winterstop.

AC Milan is bezig aan een barslecht seizoen. In de competitie staan Mario Balotelli en co op een teleurstellende dertiende plaats. Ze volgen al op twintig punten van leider Juventus. Celtic daarentegen staat autoritair aan de leiding in de Schotse Premiership, in het kampioenenbal gaat het de groenhemden iets minder goed voor de wind. Met drie op twaalf bezetten ze een laatste plaats in hun groep. Mits een overwinning en een verlies van Ajax, springen ze wel naar de tweede plaats in de groep.

Kan Ajax voor een stunt zorgen?

Kan Ajax straks stunten tegen Barcelona? Waag gerust een gokje bij UNIBET. Een gokje van 60 euro kan u maar liefst 390 euro opleveren. Bij een gelijkspel strijkt u nog altijd 240 euro op. Stel eerst uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open er dan een via DEZE WEBSITE en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties