Belgisch onderonsje in Rusland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Belgisch onderonsje in Rusland
Foto: © SC

In groep G van de Champions League is de strijd om de eerste plaats al gestreden. Het Atlético Madrid van Thibaut Courtois en Toby Alderweireld zijn groepswinnaar. FC Porto en Zenit Sint-Petersburg strijden om de tweede plaats. Austria Wien lijkt uitgeteld.

Atlético Madrid trekt met 600 kilo warmtemateriaal naar Rusland voor de wedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg. De thuisploeg zal zijn vel duur verkopen, mits een overwinning zijn ze een stap dichter bij hun droom om door te stoten naar de volgende ronde. Atlético-trainer Diego Simeone voert enkele ingrijpende rotaties door. Zo bleven Villa, Costa, Arda, Godin, Filipe, Cristian Rodriguez en Tiago achter in de Spaanse hoofdstad.

Het wordt in ieder geval een Belgisch onderonsje. Bij de Spanjaarden start naar alle waarschijnlijkheid Toby Alderweireld aan de wedstrijd. Thibaut Courtois krijgt misschien rust voorgeschoteld. Bij de thuisploeg is Axel Witsel een certitude op het middenveld. Verdediger Nicolas Lombaerts is door een blessure twijfelachtig voor de wedstrijd.

In die andere wedstrijd in groep G, tussen FC Porto en Austria Wien, moet de thuisploeg het laken naar zich toe trekken. Op de openingsspeeldag wonnen Steven Defour en co met 0-1 in Oostenrijk. Bovendien zullen de Portugezen extra geprikkeld zijn aangezien ze bij een nederlaag uitgeschakeld kunnen zijn voor de volgende ronde.

Kan Atlético Madrid ook de Russische kou trotseren?

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Zenit Sint-Petersburg is favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg wint, kan je 126 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 216 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open er dan een via DEZE WEBSITE en krijg 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties