Chelsea heeft lot in eigen handen

Chelsea heeft lot in eigen handen
Foto: © SC

Vanavond staat er opnieuw voetbal van de hoogste plank op het menu. In groep E van de Champions League kan Chelsea vanavond zijn plaatsje in de volgende ronde veiligstellen. Steaua Boekarest moet winnen om de kansen op een Europese overwintering gaaf te houden.

Chelsea heeft vanavond zijn lot in eigen handen. Mits een overwinning op het veld van Basel plaatsen Eden Hazard en co zich een wedstrijd voor het einde van de poulefases voor de volgende ronde. Makkelijk zal het alleszins niet worden. Op de openingsspeeldag van deze Champions League-jaargang verloren The Blues immers in eigen huis van Basel.

Ook Schalke 04 kan vanavond een grote stap zetten richting de volgende ronde. De Duitsers moeten wel vol aan de bak op het veld van Steaua Boekarest. Als de blauwhemden die opdracht tot een goed einde brengen, en hopen dat Chelsea de volle buit pakt in Zwitserland, dan is de ex-ploeg van Marc Wilmots zeker van een plaatsje in de volgende ronde.

Kan Basel stunten tegen Chelsea?

Kunnen de Zwitsers het Chelsea van Eden Hazard opnieuw kloppen? Wil u een gokje wagen? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. Bij een overwinning van Basel kan je maar liefst 279 euro verdienen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties