Uithaal Mitrovic naar Van den Brom komt van valse FB-account

Uithaal Mitrovic naar Van den Brom komt van valse FB-account
Foto: © SC

De uithaal van Aleksandar Mitrovic naar de media en John van den Brom komt van een valse facebook-account. Dat liet Anderlecht ons vandaag weten. De 19-jarige aanvaller had zelf niets met de tekst te maken.

Gisteren plaatsten we een bericht dat Aleksandar Mitrovic op zijn facebook-account had uitgehaald naar zowel de media als John van den Brom. Dat blijkt echter niet te kloppen, want het zou gaan om een valse account die niet door hem beheerd wordt.

"Er staat wel 'official', maar dat is ze niet. Er zijn tientallen van die accounts van hem, maar hij heeft er maar één en daar laat hij enkel mensen op toe die hij echt goed kent", aldus woordvoerder David Steegen. "Er is geen sprake van dat hij zich er mee bezighoudt om mensen dat ook naar het Engels te laten vertalen."

Ook Mitrovic reageerde ondertussen al: "Ik heb die verklaringen nooit gepost. Er circuleren talrijke valse facebookprofielen op niet officiële accounts van mij. Ik betreur dat die publicaties klakkeloos overgenomen worden door sommige media. Ik heb één enkel privé-profiel dat bestemd is voor mijn echte vrienden en familie", aldus de Serviër.

Met deze rechtzetting willen wij ons excuseren bij de speler en de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties