OH Leuven dames wil tweede beste Belgische ploeg blijven
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
OH Leuven dames wil tweede beste Belgische ploeg blijven
Foto: © SC

Vanavond gaan OH Leuven en Lierse tegen elkaar in Oud-Heverlee op zoek naar een overwinning. Inzet is ook de tweede beste Belgische ploeg blijven of worden.

Het verschil tussen OH Leuven en Lierse is amper een puntje in de stand. Lierse en Leuven zijn beiden in vorm: 12 en 11 op 15 uit de laatste vijf wedstrijden. 

De vrouwen van Leuven hebben er een weekje bye opzitten, door de terugtrekking van STVV uit de BeNe League. "Alhoewel zij duchtig bleven doortrainen, zorgde deze "bye" toch voor een ietwat jammere onderbreking van de mooie opmars waaraan onze vrouwen bezig waren", aldus de club in een persbericht.

Het gaf de speelsters wel de mogelijkheid om de tegenstand nog eens extra te scouten vorige week: iedereen van het team zag Lierse met 3-2 winnen van Club Brugge en is dus gewaarschuwd.

De U14 van VK Bekkevoort zal met de speelsters oplopen. Onder die lichting zitten zowel fans van Ella Van Kerkhoven (OHL) als Niki De Cock (Lierse), dus zij zijn meer dan aangewezen om bij deze wedstrijd mee op te lopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties