Reactie Matthys: "Laatste tien minuten moeilijkste tien uit ons leven"

Matthys: "Laatste tien minuten moeilijkste tien uit ons leven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen heeft zijn puntenaantal weten te verdubbelen van drie tot zes, door in eigen huis Lokeren met het kleinste verschil te verslaan. "Misschien viel het vandaag eens in ons voordeel uit", gaf een gelukkige Tim Matthys toe na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Bergen

"Het zijn de kleine zaakjes in een wedstrijd die het verschil maken", stak Matthys van wal. "Zij veranderen soms de match en het gevoel. Vandaag waren we zeer goed in de eerste helft, en dat we op voorsprong kwamen deed deugd. Misschien zat het ons vandaag een keertje mee, onze keeper deed het ook prima vandaag."

De tweede helft ging het wel moeilijker voor de thuisploeg: "We hadden al veel gegeven, dus in de tweede helft ging het veel minder", aldus Matthys. "De laatste tien minuten waren de tien moeilijkste momenten uit ons leven misschien wel."

"Altijd verliezen doet pijn"

"Maar we zijn blijven vechten, op karakter. We waren bijna allemaal dood, maar we bleven lopen. We hebben gevochten tot op het einde en zo een mooie overwinning geboekt."

Het was de eerste overwinning van het seizoen voor Bergen: "Altijd verliezen doet bijzonder veel pijn, daarom dat het zo leuk is eens te kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties