Reactie Keet mea culpa: "Ik verspeel twee punten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Keet mea culpa: "Ik verspeel twee punten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk zag vanavond in de slotminuten de overwinning uit handen glippen. Darren Keet zat na afloop van de partij dan ook met de handen in het haar. "Het is mijn fout."

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Kortrijk was lange tijd op weg naar de overwinning in de Zuid-West-Vlaamse derby. Habib Habibou besliste in de slotminuten anders over het lot van De Kerels. Darren Keet zat na afloop van de partij dan ook in zak en as.

"Stijn verdiende geen rode kaart"

De Zuid-Afrikaanse doelman zag het leer in zijn korte hoek tegen de netten vliegen. "Ik verspeel hier vanavond twee punten voor mijn team", is Keet hard voor zichzelf. "Ik beleef dan ook net geen nachtmerrie. Een bal in de korte hoek moet altijd voor de doelman zijn."

Hein Vanhaezebrouck foeterde na de partij in zeven talen richting Serge Gumienny. De Limburgse spelleider trok in de tweede helft immers een tweede gele kaart voor Stijn De Smet. "In mijn ogen verdiende Stijn geen rode kaart", besluit Keet. "Ik ben er dan ook van overtuigd dat er een andere uitslag op het scorebord zou staan als we met elf konden blijven strijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties