Reactie Engels strijdvaardig: "Nu voluit voor titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Engels strijdvaardig: "Nu voluit voor titel"
Foto: © SC

Club Brugge ging gisteren opnieuw met de billen bloot in het Guldensporenstadion. Ook de wederoptredende Bjorn Engels zat na afloop van de wedstrijd in zak en as. "Deze nieuwe klap komt enorm hard aan."

Cédric De Volder in Kortrijk

De kaarten liggen momenteel simpel voor Club Brugge. Michel Preud’homme mag een kruis maken over Europees – en bekervoetbal en de pijlen richten op de pintjesliga. De wedstrijd van Club was dan wel beter dan de recente 4-1-pandoering in het Guldensporenstadion, maar daarmee koop je natuurlijk geen kwalificatie.

"Club Brugge moet simpelweg ver meegaan"

“We hadden ons aangepast aan Kortrijk”, bekent Engels. “Dat team is enorm moeilijk te bespelen. Al vond ik onze verdediging goed staan. Het klikte goed met Timmy Simons in een driemansverdediging. Al lukte het verder vandaag net niet. En dan schudde Darren Keet nog enkele mirakels uit de handschoenen.”

Na de Europese uitschakeling komt ook het schrappen van de bekerdroom hard aan op Olympia. “Deze nieuwe klap komt inderdaad hard aan”, gaat de verdediger verder. “Een team als Club Brugge moet simpelweg ver meegaan in dergelijke competities. Nu rest er ons nog één ding: voluit voor de titel strijden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties