FM: Dembélé wint de Europa League

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
FM: Dembélé wint de Europa League
Foto: © SC

Voetbalkrant.com kijkt de komende weken in de glazen bol van het nieuwe Football Manager 2014. We bekijken hoe het de 25 meest recent opgeroepen Rode Duivels verging in hun carrière. Vandaag is het de beurt aan Moussa Dembélé.

Clubniveau

Moussa Dembélé wordt bij Tottenham een absolute basisspeler. Hij vindt er ook zijn neus voor goals terug. Zo scoort hij in zijn derde seizoen bij de Spurs acht goals in de Premier League. Na enkele seizoenen versiert hij een transfer naar Liverpool.

Ook daar boekt hij succes, maar zijn oude dag brengt hij niet in Engeland door. Hij kiest ervoor om 'uit te bollen' in Barcelona bij Espanyol. Daar hangt hij op 35-jarige leeftijd de schoenen aan de haak. In totaal maakt hij in 515 officiële wedstrijden 76 goals.

Nationale ploeg

De middenvelder blijft ook bij de Rode Duivels in beeld. Hij komt uiteindelijk net boven de 100 interlands uit. In die 101 wedstrijden maakt hij 11 doelpunten voor België

Eretitels

Één prijs staat prominent in de kast van Moussa Dembélé. In 2019 wint hij met Liverpool de Europa League. Daarvoor, bij Spurs, pakt hij samen met Vertonghen en Chadli de FA Cup.

Kijk zelf hoe het de andere Duivels vergaat!

Haal Football Manager in huis en probeer de carrières van Sir Alex, Monsieur Wilmots, Señor Guardiola of The Special One te evenaren. Naast PC en Mac is het nu ook beschikbaar voor Linux. U kan het spel HIER bestellen. Het enige waar u moet voor uitkijken is de verslavingsfactor. Zorg tijdens het spelen steeds dat de kat voldoende eten heeft, steek eventueel The Notebook in de DVD-speler voor vrouwlief en probeer dan eeuwige roem te vergaren als coach.

Bent u benieuwd naar de prestaties van de andere Rode Duivels? Klik dan HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties