Reactie Genk-huurling na uitschakeling Anderlecht: "Mooiste moment uit carrière"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Genk-huurling na uitschakeling Anderlecht: "Mooiste moment uit carrière"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leandro Trossard beleefde woensdagavond één van de mooiste momenten uit zijn nog prille carrière. Hij wipte met Westerlo Anderlecht uit de Beker en scoorde. Bovendien gebeurde dat allemaal op zijn verjaardag.

Door Robby Morren

Na 120 minuten voetbal stond het 2-2, dankzij onder meer een goal van Trossard. Westerlo plaatste zich via de strafschoppenreeks. "Die kwalificatie geeft een fantastisch gevoel. Het is sowieso één van de mooiste momenten uit mijn carrière", geeft de jonge aanvaller toe tegenover Voetbalkrant.com.

Bijna bracht Trossard de stand in de eerste helft op 2-0 maar zijn schot ging via de onderkant van de land terug het veld in. "Jammer dat die bal net niet binnen ging", klinkt het bij de huurling van Racing Genk. In de verlengingen scoorde hij dan toch. "Mijn schot werd gedevieerd, er was een beetje geluk bij." 

Verdiend gewonnen

"Wij hadden niets te verliezen tegen Anderlecht, iedereen wilde heel graag winnen. We wisten natuurlijk dat Anderlecht heel goed is, maar iedereen is er 100% voor gegaan en dat heeft geloond. Ik vind dat we verdiend doorgaan naar de volgende ronde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties