Reactie Geslagen Van den Brom: "Ik weet dat dit bij mij terecht zal komen"

Geslagen Van den Brom: "Ik weet dat dit bij mij terecht zal komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht liep tegen Westerlo zijn grootste blamage van het seizoen op. Verliezen tegen Benfica of PSV is één ding, door een tweedeklasser uit de Beker geknikkerd worden, iets heel anders.

John van den Brom voelde de bui al hangen. "Ik beslis om enkele spelers rust te geven en enkele andere hun kans te geven. Dan hoop je dat die jongens zich zullen bewijzen, want iedereen mocht op zijn positie spelen, maar er zijn er heel wat door de mand gevallen. We waren schandalig slecht tijdens de reguliere speeltijd."

In de verlengingen kwam paars-wit op achterstand, maar na de gelijkmaker van Bruno dacht iedereen dat ze er nog gingen overgaan. "We hebben nog kansen gehad, maar te laat. Dit is een drama voor de club, voor de spelers, voor de supporters en voor de technische staf."

En met een penaltyreeks weet je bijna het resultaat op voorhand al bij Anderlecht. "Ik was al blij dat de eerste drie er in gingen", aldus Van den Brom. "En dan pakt Thomas die vierde en denk je 'het gaat eindelijk lukken'. Maar dan mis je twee keer op rij. Wat valt er nog over te zeggen?"

Van den Brom krijgt nog een heel moeilijke maand december voor de boeg. "Ik weet dat dit bij mij terecht gaat komen. Daar moet je je niet voor verstoppen. Dat is inherent aan trainer zijn en ik ga daar ook niet voor weglopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties