Reactie Preud'homme verrast: "Dit verandert onze ambities niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Preud'homme verrast: "Dit verandert onze ambities niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge likt haar wonden na de vroege bekeruitschakeling bij KV Kortrijk. De West-Vlamingen hebben enkel het kampioenschap om een grijs seizoen kleur te geven. Dat beseft ook Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Kortrijk

Er ligt druk op de schouders van Michel Preud’homme. De Luikenaar heeft mentaal oplapwerk voor de boeg, maar moet ondertussen focussen op de Jupiler Pro League. De pintjesliga is immers het enige doel dat Club nog rest dit seizoen.

"Leerrijk om te zien wat Club mist voor de top"

“Het is opnieuw leerrijk om te zien wat Club Brugge mist voor de top”, aldus de oefenmeester na de bekeruitschakeling in het Guldensporenstadion. “We zijn uitgeschakeld in Europa en in de beker, maar dat verandert onze ambities niet. Nu rest ons enkel de strijd om het kampioenschap.”

In het Guldensporenstadion gooide Preud’homme zijn opstelling volledig door elkaar. Hij koos voor een veredelde 3-5-2. “Op die manier wilde ik de aanvallende kwaliteiten van Thomas Meunier ten volle benutten”, besluit de voormalige coach van onder meer KAA Gent, Standard en FC Twente. “Op defensief vlak stond mijn team goed, maar in de aanval liep er te veel fout.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties