Santini: "Ik hou van Club Brugge"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Santini: "Ik hou van Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Santini tekende gisteren voor het enige doelpunt in het bekertreffen tussen KV Kortrijk en Club Brugge. De Kroaat droomt van de finale, maar wil enkel kleine stapjes nemen.

Cédric De Volder in Kortrijk

Ivan Santini kiest zijn momenten uit om belangrijk te zijn. Het Kroatische kanon zweeg immers enkele weken, maar was gisteren opnieuw verwoestend. De aanvaller koos zijn moment tijdens de eerste verlenging en versloeg Mathew Ryan.

"Van wanneer mijn laatste doelpunt dateerde?", vraagt een lachende Santini zich af. "Van gisteren op training misschien? Nee, ik weet het wel. Ik scoorde tijdens die 4-1-overwinning tegen Club Brugge."

"Ik hou van Club Brugge"

"Het was vandaag een zware wedstrijd, maar ik hou van Club Brugge", verrast Santini. "Waarom? Omdat ik telkens de weg naar de touwen vind tegen hen. Al ben ik stikkapot. Ik vrees dat ik twee weken rust nodig heb." (lacht)

Toch stond de doelpuntenteller van Santini enkele weken stil. Maakte de gelovige aanvaller zich nooit nerveus? "Zo gaat het nu eenmaal in het voetbal. De coach vond dat ik te veel werkte in een wedstrijd, maar deze keer probeerde ik me te sparen. God heeft er vervolgens voor gezorgd dat ik trefzeker was."

"Bekerreputatie is weinig waard"

"Al wil ik zeker Darren Keet bedanken", besluit Santini. "Zonder hem hadden we geen kans tegen Club. Wat ik van de kwartfinale tegen KAA Gent verwacht? We hebben een goede kans, maar onze bekerreputatie is weinig waard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties