Hasselbaink: "Moeilijke week gehad"

Koen Donvil
| 2 reacties
Hasselbaink: "Moeilijke week gehad"
Foto: © SC

Als Antwerp nog een rol van betekenis wil spelen, kan het vanavond maar beter winnen van Heist. Coach Hasselbaink rekent erop dat het goedkomt met zijn club, al maken de supporters het hem niet altijd makkelijk.

Het draait niet naar behoren voor de Great Old. Uit de laatste drie wedstrijden werd amper één schamel puntje geboekt. Daarmee staat Antwerp op een vijfde plaats en verloor het de voeling met de kop van het klassement. Vanavond moet er tegen Heist absoluut gewonnen worden op een crisis op de Bosuil te voorkomen.

Jimmy Floyd Hasselbaink maakt zich voorlopig weinig zorgen over zijn job in De Gazet van Antwerpen. "Deze week was mijn moeilijkste van het seizoen, vooral omdat ik veel heb zitten nadenken. Ik werk hard en doe mijn best, dus weet ik dat het goedkomt."

De Nederlander is gelukkig bij Antwerp, maar zegt dat de supporters het hem niet altijd makkelijk maken. "Ik begrijp hen niet altijd. Maar weinigen weten hoe moeilijk het soms is, alhoewel de club me vanaf dag één nooit iets heeft voorgelogen", is Hasselbaink duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties