Guardiola wil alles op alles zetten voor groepswinst

Guardiola wil alles op alles zetten voor groepswinst
Foto: © SC

In het Champions League-duel tussen Bayern München staat de groepswinst op het spel. De Duitsers zijn topfavoriet, want City moet met drie doelpunten verschil winnen om nog eerste te worden. Toch is Guardiola op zijn hoede voor de ploeg van Kompany.

Afgelopen weekend demonstreerde Bayern nog eens zijn uitstekende vorm tegen Werder Bremen. Het werd liefst 0-7 voor de Beierse club. Tegenstander Manchester City is echter van een ander niveau en dat beseft Guardiola. Hij beseft dat de ploeg van Kompany als geen ander in staat is om kansen te creëren. City scoorde dit seizoen al 58 keer in 21 matchen. Guardiola wil er echter alles aan doen om de groepswinst binnen te halen, want voor de coach is tweede worden geen optie. 

In de heenwedstrijd in Manchester werd het 1-3 voor de Duitsers. Dat had mede te maken met de zwakke prestatie van doelman Hart, die morgen wel opnieuw onder de lat staat tegen Bayern. City zou eraan denken om Neuer weg te halen bij Bayern om het keepersprobleem op te lossen. Guardiola maakte op de persconferentie echter duidelijk dat die transfer er niet in zit, zo meldt BBC

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties