Breekt CR7 vanavond CL-record?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Breekt CR7 vanavond CL-record?
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo is opnieuw fit. Hij moest enkele matchen aan zich laten voorbij gaan, maar gaat vanavond in Denemarken op zoek naar een Champions League-record.

Real Madrid gaat vanavond op bezoek bij FC Kopenhagen. De Madrilenen zijn al zeker van groepswinst, maar toch staat er voor sterspeler Ronaldo nog iets op het spel.

De aanvaller wist tot dus ver acht maal raak te treffen in de groepsfase van de CL dit seizoen. Daarmee behoort hij tot een select clubje met illustere namen als Hernan Crespo, Filippo Inzaghi, Ruud Van Nistelrooy en Zlatan Ibrahimovic. Feit is dat CR7 hier amper vier wedstrijden voor nodig had, terwijl de anderen er minstens vijf speelden.

Nooit eerder scoorde iemand neger keer in de groepsfase van de Champions League. Cristiano Ronaldo kan dus vanavond geschiedenis schrijven, wanneer hij het doel weet te vinden in Kopenhagen. Enige concurrent voor deze titel is ‘Ibracadabra’, maar hij is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van PSG, waardoor CR7 geen concurrentie hoeft te vrezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties