GROEP B: Clash in Istanbul

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
GROEP B: Clash in Istanbul
Foto: © SC

Ook in Groep B moeten vanavond nog enkele belangrijke knopen doorgehakt worden. Alle ogen zijn gericht op het duel in Istanbul, waar de plaatselijke trots moet winnen van Juventus om de volgende ronde te bereiken.

Galatasaray staat derde in de groep met twee punten achterstand op Juventus. Vanavond staan beide teams tegenover mekaar in een rechtstreeks duel. Inzet is een plaats in de achtste finale van de Champions League. De Italianen hebben dus aan een punt genoeg om zeker te zijn van de volgende ronde.

In de andere match speelt groepswinnaar Real Madrid op het veld van Kopenhagen. De Denen kunnen zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde, maar mits puntenwinst op eigen veld en verlies van Galatasaray tegen Juventus, plaatsen ze zich alsnog voor de Europa League. 

Kan Galatasaray de volgende ronde bereiken?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 261euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je 216 euro bijschrijven op je bankrekening. Voetbalkrant.com helpt je alvast graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties