Kan Sint-Truiden opnieuw aanpikken met een overwinning?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kan Sint-Truiden opnieuw aanpikken met een overwinning?
Foto: © SC

Ook in de tweede klasse wordt er vanavond gevoetbald. Vooral Moeskroen-Péruwelz en Sint-Truiden hopen hun wagonnetje aan te haken bij de locomotief uit Eupen.

Zaterdagavond staan er zes wedstrijden op het programma. Leider Westerlo komt nog niet aan spelen toe, maar achtervolgers Sint-Truiden en Moeskroen-Péruwelz moeten wel aan de bak.. Op papier mogen beide ploegen geen probleem kennen.

Sint-Truiden neemt het op tegen Hoogstraten VV. Een hapje als we het klassement mogen geloven, maar na de recente nul op negen van STVV toch een lastige karwei. Hoogstraten is dan weer wel aan een degelijke reeks bezig.  Zo won het afgelopen weekend nog van Eendracht Aalst met 2-0.

Moeskroen-Péruwelz mag in principe geen probleem kennen met Dessel Sport. In de heenwedstrijd won de fusieclub met forfaitcijfers. Kan Dessel nu beter doen? In de laatste zes wedstrijden verloor de ploeg van Guido Brepoels amper één duel.

Lommel United mag op eigen veld Boussu Dour ontvangen. De Limburgse club staat na een mooie opmars op een negende plaats en kan mits winst op gelijke hoogte komen met Boussu Dour. De bezoekers kunnen maar beter winnen om zicht houden op de vijfde plaats in het klassement.

Overige wedstrijden:

Heist – Eendracht Aalst
Virton – RWDM Brussels
Tubeke – Roeselare

Stunt Dessel op Le Cannonnier?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 450 euro op. Denk je eerder dat Hoogstraten de volle buit pakt tegen STVV? In dat geval mag je 330 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties