Genieten van Napoli - Inter en Atlético - Valencia

Redactie
| 0 reacties
Genieten van Napoli - Inter en Atlético - Valencia
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de leukste duels uit heel Europa, inclusief toppers in Italië en Spanje.

In Spanje is er een leuk duel tussen Atlético Madrid en Valencia. Kan het team van Thibaut Courtois en Toby Alderweireld opnieuw winnen en zo helemaal aan de top in de Primera Division blijven meedraaien, terwijl Valencia de punten ook kan gebruiken. Vanaf 21 uur kruisen ze de degens.

Maar dé topper van de zondagavond is natuurlijk het duel tussen Napoli en Inter. De ploeg van Dries Mertens staat voorlopig derde, Internazionale volgt op vier punten op de vierde stek. Met het oog op de Europese plaatsen is dit dus een levensbelangrijk duel, en dat kan u helemaal gratis en live bekijken vanaf 20.45 uur.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wordt het een leuke topper in Italië?

Waag een gokje via Unibet. Als er zes of meer doelpunten vallen, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 750 euro. Gokken op een zege van Internazionale kan je ook goed uitkomen: 228 euro in een klap rijker met de gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties