Reactie Carratta (Dessel Sport): "Moeten ons bewijzen tegen rechtstreekse concurrenten"

Carratta  (Dessel Sport): "Moeten ons bewijzen tegen rechtstreekse concurrenten"
Foto: © SC

Francesco Carratta kon met Dessel Sport ook tegen Moeskroen niet zorgen voor een stunt. Het verloor met 3-1, maar toch is er nog vertrouwen bij Dessel in een goede afloop.

Door Dirk Pieters

“We wisten op voorhand dat het een moeilijk zou worden", aldus Carratta tegen Voetbalkrant.com. "We speelden voor het eerst een 3-5-2 en dat leek goed te lopen. We hadden de beste kansen, maar kregen goals om de oren door individuele fouten."

"Na de rust gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer, zonder daarbij te veel gaten in de verdediging te laten. Toch slikken we dat derde doelpunt, toen was de wedstrijd gespeeld", geeft de speler toe.

"Vertrouwen is helemaal terug"

Toch is er nog geen reden tot paniek bij Dessel Sport: "Het zelfvertrouwen was in het begin van het seizoen weg, omdat we meer hadden gehoopt. Dat vertrouwen is ondertussen helemaal terug. Elke training geeft iedereen het maximum. Er wordt ook het maximale geëist. We moeten constante vinden in onze prestaties."

De speler van Dessel Sport heeft een goed oog in de afloop: "We hebben genoeg kwaliteit, maar zullen ons moeten bewijzen tegen de rechtstreekse concurrenten. Daar lieten we teveel punten tegen liggen. Na de winterstop is iedereen terug fit en met deze groep moet er voldoende kwaliteit zijn om ons naar veilige oorden te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties