Reactie Buffel: "Nu niet moment om elkaar met de vinger te gaan wijzen"

Buffel: "Nu niet moment om elkaar met de vinger te gaan wijzen"
Foto: © SC

Thomas Buffel moest op de bank beginnen en zag Genk een heel slappe start nemen. Dat benadrukte hij ook na de wedstrijd, maar probeerde de gelederen ook bij elkaar te houden.

Het was nogal opvallend dat Buffel op de bank moest beginnen. "De coach had me gevraagd hoe het met me was, of ik me vermoeid voelde", verklaart Buffel. "Ik had wel gezegd dat de frisheid er niet meer helemaal was, maar dat ik wel kon spelen. Dan is het de beslissing van de coach om me op de bank te zetten en daar ga ik niet over discussiëren."

Maar Buffel kon vanop zijn plaats wel zien dat Genk absoluut niet goed aan de wedstrijd begon. "Veel te slap!", knikte de routinier. "Ik weet niet wat er scheelt, maar het is wel duidelijk dat er iets scheelt. We beginnen slecht, maar dan zie je dat we het in de tweede helft wel kunnen opbrengen. Achter die blessures moeten we ons niet wegsteken, want we hebben genoeg jeugdig talent."

Maar Buffel suste ook de gemoederen. "We moeten een hecht team blijven. Het is nu niet het moment om elkaar met de vinger te gaan wijzen. Dat gebeurt ook niet, maar we moeten erover waken dat het zo blijft. Maar het mag duidelijk zijn dat ik me zorgen maak. Die winterstop komt net op tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties