Interview Neto hoopt op herhaling: "Scoorde mijn eerste goal tegen Club"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Neto hoopt op herhaling: "Scoorde mijn eerste goal tegen Club"
Foto: © SC

Renato Neto maakt zich op voor de clash met Club Brugge in 'de Slag om Vlaanderen.' De middenvelder van AA Gent kijkt met vertrouwen uit naar de match, hij heeft immers goeie herinneringen aan confrontaties met blauw-zwart.

Sander De Graeve in Gent

De Braziliaanse middenvelder herinnert zich de derby's tegen Club nog van zijn tijd bij Cercle Brugge. Hij werd toen meteen even een held bij groen-zwart. "Mijn eerste goal in de Belgische competitie was er één tegen Club. Ik kan het me nog voor de geest halen. Cercle had al lang niet meer gewonnen van Club Brugge."

De euforie was dat seizoen dan ook intens. "We wonnen allebei de confrontaties. In die eerste match scoorden ook Evens en Boi een doelpunt. In de terugmatch was de goal van D'Haene voldoende voor de overwinning, hopelijk kan ik dat met Gent herhalen."

"We zullen er staan zondag"

Ook bij de Buffalo's speelde Neto al degelijke matchen tegen Club. "Toen ik pas terug in België was, was Club-Gent één van de eerste matchen. We speelden erg goed en sleepten een 0-0 uit de brand. Ook dit seizoen was de uitmatch niet slecht, het werd 1-1. Hopelijk kunnen we nu de zege pakken."

Club moest woensdag niet in actie komen in de Beker, een voordeel vindt ook Neto, al wil hij dat niet opblazen. "Ze kregen inderdaad extra rust en dat geeft hen een klein voordeel. We zijn echter blij dat we nog in de beker zitten. We hadden twee dagen om volledig te herstellen. Ik en mijn teammaats zullen er staan zondag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties