Reactie Buysens: "Al die kaarten, dat zijn maar statistieken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Buysens: "Al die kaarten, dat zijn maar statistieken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leuven kende na de rust een goed moment tegen Lokeren, maar dat werd abrupt beëindigd door de rode kaart voor Ludovic Buysens na een wanhopige tackle op de doorgebroken Sergio Junior Dutra. Het is al de achtste uitsluiting voor OH Leuven.

Sander De Graeve in Lokeren

Buysens kon niet terugkijken op een geslaagde match. "Vandaag lukte het niet. Normaal speel ik altijd wel mijn match", aldus de verdediger. Hij pakte de achtste rode kaart voor Leuven dit seizoen. "Die kaarten, dat zijn ook maar statistieken, hé. Het is mijn eerste uitsluiting in een aantal jaar."

Toch wegen die kaarten, ook de gele, bij OH Leuven. Het kwam naar Lokeren met vier spelers op het strafbankje. "Er zijn er twee van die match tegen Standard. Bij Thompson was het zijn zoveelste gele kaart en bij Messoudi was het frustratie in de laatste minuten tegen Oostende. Je moet die dingen ook kaderen."

De concurrenten in de degradatiestrijd pakten wel punten, deze zaterdagavond was dus een ramp voor Leuven. "Alles wat mis kon gaan vanavond ging ook mis. Meer kan je daar niet over zeggen. De wind zat verkeerd vandaag. Ik wou me ook herpakken na de rust en we kregen die grote kans. Die ging er niet in en na die rode kaart was het helemaal om zeep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties