Lukaku en Mirallas pakken volle buit bij Swansea

Leander Mespreuve
| 1 reacties
Lukaku en Mirallas pakken volle buit bij Swansea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Everton heeft vanavond een uitstekende zaak gedaan in de Premier League. De ploeg won op het veld van Swansea City met 1-2. De winning goal viel vlak voor tijd. Everton staat zo knap vierde in het klassement.

Er was opnieuw een basisplaats weggelegd voor Rode Duivels Mirallas en Romelu Lukaku. Het stond vanmiddag voor een traditioneel zware verplaatsing naar Swansea City.

Een weinig boeiende eerste helft leverde amper spektakel op. De logische ruststand was dan ook 0-0. Na de koffie brak Seamus Coleman de wedstrijd open met een prachtig afstandsschot. De ploeg uit Wales reageerde vrijwel meteen. De inzet van Dwight Tiendalli werd door Oviedo in eigen doel gedeponeerd.

De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien, tot supertalent Ross Barkley een vrije trap heerlijk in doel schoot. Deze twee uitzonderlijke treffers leverden ‘The Toffees’ drie gouden punten op. Dankzij deze overwinning klimt Everton naar een vierde plaats in het klassement, op amper twee punten van leider Liverpool. Morgen staat de topper tussen Arsenal en Chelsea nog op het menu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties