Reactie Soumahoro: "Lestienne kwam zich excuseren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 90 reacties
Soumahoro: "Lestienne kwam zich excuseren"
Foto: © SC

Yaya Soumahoro zorgde net als tegen Lokeren met een dribbel voor een doelpunt. Tegen Club was het echter niet voldoende voor de zege. De winger baalde achteraf dan ook als een stekker. Opmerkelijk was ook een incident met Lestienne.

Sander De Graeve in Gent

Soumahoro zette in de eerste helft Engels in de wind en reikte Pedersen de 1-1 aan. "Uiteindelijk bleek het niet voldoende. We kwamen tegen een Club Brugge dat stevig in de organisatie stond. Ze bezorgden ons erg veel problemen op de counter. Daar moesten we beter opletten, drie kansen werden drie goals."

Gent begon slap aan zowel de eerste als de tweede helft. "Onze start was telkens niet goed genoeg. Daarna herstelden we wel steeds het evenwicht, maar als je een achterstand moet ophalen is het veel moeilijker voetballen. Je moet er meer voor werken en dan slaat de vermoeidheid toe."

Incident met Lestienne: "Zand erover"

"Brugge speelde ook niet woensdag. Dat speelde ook in ons nadeel, maar we mogen dat niet inroepen als excuus. We gaven alles, maar jammer genoeg was het niet voldoende. Derby's worden beslist op details."

Soumahoro had tijdens de partij een opstootje met Lestienne. Die laatste ging liggen zonder dat de Ivoriaan hem raakte. "Derby's zijn steeds wat verhit, dat gebeurt. Hij is zich achteraf komen excuseren. Het is een vriendelijke gast, zand erover."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties