Reactie Van den Brom vergeeft Tielemans fout: "Belangrijk leermoment voor hem"

Robby Morren
Robby Morren
| 148 reacties
Van den Brom vergeeft Tielemans fout: "Belangrijk leermoment voor hem"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yoeri Tielemans ging bij het tegendoelpunt van Standard in de fout maar zijn coach maakte er geen punt van. "Een fout is makkelijk te accepteren van iemand die nog maar 16 jaar is."

Door Robby Morren

De oefenmeester bracht een erg jonge ploeg aan de aftrap voor de clash tegen Standard maar de jongeren bewezen het gelijk van hun coach. "Als zij dit kunnen brengen, kan je daar als coach enkel maar blij mee zijn", zei de Nederlander.

Balverlies van Tielemans lag wel aan de basis van het doelpunt van Standard. "Bij het doelpunt dat wij incasseerden, leed hij heel knullig balverlies dat de aanleiding was voor die tegengoal. Dat is jammer voor hem en jammer voor de ploeg maar dat zijn belangrijke leermomenten voor hem."

"Ik vind dat Tielemans het heel goed gedaan heeft. Het was zijn taak om in balbezit de vrije man te zijn en dat heeft hij prima gedaan. Natuurlijk maakt hij fouten maar dat doen alle spelers op het veld, ook coaches maken fouten. Dat is heel makkelijk te accepteren van iemand die nog maar 16 jaar is."

"Of de spelers nu jong of oud zijn, interesseert me niet zoveel. Ik vind dat ze het fantastisch gedaan hebben in een goede organisatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties