Reactie Lestienne: "Pakken eerste plaats later wel nog"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Lestienne: "Pakken eerste plaats later wel nog"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorzetten van Maxim Lestienne richtten vanavond geen schade aan bij Waasland-Beveren. De flankaanvaller probeerde het jaar echter met een positieve noot af te sluiten. "We pakken die eerste plaats later wel nog."

Cédric De Volder in Brugge

Maxime Lestienne was na het verlies van Club Brugge tegen Waasland-Beveren opvallend rustig. De flankaanvaller mekkerde dan wel op het veld, maar toonde zich een voorbeeld tussen de verzamelde persjongens. "Ik ben ontgoocheld. Iedere speler en supporter van Club Brugge had de drie punten verwacht."

"Ik wil Waasland-Beveren feliciteren met de overwinning", verrast Lestienne. "Al vond ik ons een pak beter voetballen. Waar het schoentje dan knelde? We vonden simpelweg geen oplossing tegen die dubbele gordel. Bovendien speelde ook de vermoeidheid een rol. Al is dat natuurlijk geen excuus. Onze tegenstander haspelde ook al een pak wedstrijden af."

"Vermoeidheid is geen excuus"

Club laat op die manier dé kans schieten om (voor eventjes) de eerste plaats over te nemen van Standard. Maar daar laat Lestienne geen seconde slaap voor. "Die eerste plaats is op dit moment bijzaak. Er zijn nog enkele wedstrijden te spelen in de reguliere competitie en daarna volgt nog een heuse strijd in play-off I. We pakken die leidersplaats later wel nog."

De West-Vlamingen gaan zo met een bittere nasmaak de vakantie in. "Toch ga ik er een leuk eindejaarsfeest van maken", besluit Lestienne. "Die drie punten hadden natuurlijk een handje geholpen. Het is nu vooral belangrijk om in 2014 te knallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties