Reactie De Camargo vol lof voor Batshuayi-Ezekiel: "Schitterende spitsen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
De Camargo vol lof voor Batshuayi-Ezekiel: "Schitterende spitsen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard haalde donderdag fors uit op het veld van KV Kortrijk. De leider legde er vijf in het mandje in het Guldensporenstadion en ook invaller Igor De Camargo pikte zijn goaltje mee. Na afloop was de Braziliaanse Belg dan ook tevreden.

“Zo een overwinning is leuk en een goaltje meepikken doet vanzelfsprekend deugd. Nu is het vooral zaak om optimaal te genieten van die korte vakantie die ons te wachten staat. We moeten goed uitrusten en er in januari weer 100% tegenaan gaan”, begint de aanvaller van De Rouches.

"Vertrek van Batshuayi goed voor mij? Ik weet daar niets van af"

De Camargo liet zien dat hij nog steeds een neus voor goals heeft, maar moet bij Standard opboksen tegen het sterke duo Ezekiel-Batshuayi. “Standard draait heel goed met twee schitterende spitsen. Het zijn zeker niet de minsten, maar dit is ook de sterkte van onze ploeg.”

“Mijn taak is hard werken en klaar zijn op het juiste moment. Ik hoop na de jaarwisseling nog sterker te zijn. Of een vertrek van Batshuayi goed zou zijn voor mij? Ik weet niets van die zaken af”, besluit de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties