Reactie "Onze pakjes lagen open en bloot onder de kerstboom"

"Onze pakjes lagen open en bloot onder de kerstboom"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk kreeg vanavond serieuze klappen van Standard. Hein Vanhaezebrouck kon zich echter vinden in de 1-5-pandoering. "We hebben onze pakjes open en bloot onder de kerstboom gelegd", aldus de oefenmeester.

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Kortrijk incasseerde vanavond wederom vijf doelpunten. De Kerels gingen in het eigen Guldensporenstadion met 1-5 onderuit tegen Standard. Hein Vanhaezebrouck maakte er na afloop echter een erezaak van om zijn spelers te beschermen. “Ik vond het onvoorstelbaar dat ze bleven knokken.”

“Kortrijk speelde vanavond echter niet op eersteklasseniveau”, gaat Vanhaezebrouck verder. “Dat Kerstmisvoetbal is blijkbaar niet aan ons besteed. We hebben onze pakjes open en bloot onder de kerstboom gelegd.”

"Koud gepakt"

De West-Vlamingen kregen echter een pak kansen om zelf enkele doelpunten te scoren. “Maar het ontbrak ons dan toch aan geluk. We hebben vanavond gepoogd om onze sterke thuisreputatie voort te zetten, maar we zijn koud gepakt door Standard.”

KVK blijft tijdens de winterstop in eigen land. “We hebben geen geld voor zo'n zonnige stage”, lacht Vanhaezebrouck. “Of ik in 2014 enkele nieuwe jongens hoop te verwelkomen? Er zal niet getoverd worden, vrees ik.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties