Reactie Trickovski: "Respect voor Club-fans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Trickovski: "Respect voor Club-fans"
Foto: © SC

Waasland-Beveren verraste gisteren Club Brugge op eigen veld. Uitgerekend Ivan Trickovski haalde in de tweede helft de trekker over. "Maar ik ben nog steeds een speler van Club Brugge, hoor."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge heeft momenteel spijt dat het Ivan Trickovski in de ene wedstrijd liet aantreden bij Waasland-Beveren. De Macedonische international tekende na de koffie immers voor de beslissende 1-2. Het nummer zeven weigerde echter te juichen.

"Ik heb respect voor de fans van Club. Ik ben tenslotte nog steeds een speler van blauw-zwart", gaat de flankaanvaller verder. "Of ik nog zal terugkeren naar Olympia? Dat hangt enkel van Club Brugge af. Op dit moment focus ik me volledig op Waasland-Beveren."

"Terugkeer hangt af van Club"

Ook Trickovski had de driepunter bij blauw-zwart niet verwacht. "Maar dit is natuurlijk wel de enige manier om ons te verzekeren van het behoud. Misschien zat de overwinning van RAEC Mons er toch voor iets tussen?" (lacht)

Waasland-Beveren lijkt wel herboren en pakte de laatste weken een mooie zeven op negen. Is de juiste knop eindelijk gevonden? "Na twee minuten zag het er nochtans anders uit", besluit Trickovski. "Maar ik denk dat het onze avond was. Al moet ik toegeven dat Dame Fortuna de laatste weken eindelijk aan onze kant staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties