Reynders schiet interesse af: "Dat is tijdverlies"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 79 reacties
Reynders schiet interesse af: "Dat is tijdverlies"
Foto: © SC

Op de geruchtenmolen wordt Hans Vanaken gelinkt aan Club Brugge en RSC Anderlecht. Willy Reynders klasseert het verhaal echter onder de noemer 'kwakkels'. "Dit is tijdverlies, hé."

Door Cédric De Volder

De officiële aftrap van de wintermercato is pas voor woensdag, maar de geruchtenmolen schakelde de voorbije dagen al enkele versnellingen hoger. Het voetbalcircus voorzag voor Hans Vanaken al een plaatsje bij Club Brugge of RSC Anderlecht. Op Daknam wordt er echter eens goed gelachen met dat gerucht.

"Geruchten zijn regelrechte kwakkels"

"Ik wil daar eigenlijk weinig commentaar op geven", aldus technisch directeur Willy Reynders in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Die geruchten zijn regelrechte kwakkels. Bovendien wil Lokeren in deze fase van de competitie geen sterkhouders laten vertrekken. Ik weet niet wie zoiets lanceert, maar het is tijdverlies."

Ook de speler zelf lijkt niet meteen te zitten wachten op een transfer. Vorig seizoen speelde Vanaken immers nog in de Belgacom League. "Het is nog te vroeg om een transfer te verzilveren. Ik moet nog stappen maken bij Lokeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties