Manager: "10 miljoen voor Finnbogason is niet reëel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 26 reacties
Manager: "10 miljoen voor Finnbogason is niet reëel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alfred Finnbogason, ex-Lokeren, staat in de belangstelling van een hele rist topclubs, vooral uit Italië. Heerenveen wil echter boter bij de vis en zou zo'n tien miljoen euro willen voor de aanvaller. De zaakwaarnemer van de IJslander vindt dat geen realistisch bedrag.

"Het is logisch dat de club hoog inzet, maar ik vond het prijskaartje van tien miljoen euro voor Alfred niet reëel. Ik denk dat Heerenveen over elk serieus bod zal nadenken", aldus manager Kees Junior Ploegsma aan Voetbal International.

Dat de IJslandse spits weg wil, is duidelijk. "Het is wel duidelijk dat Alfred weg wil en de kans is heel groot dat het in de zomer gebeurt. Dat is voor zowel Alfred als Heerenveen het beste. Tenminste, ik neem aan dat ze het geld voor hem goed kunnen gebruiken. Als er eerder een goede club voorbijkomt, zullen we er serieus over nadenken."

Bij de gegadigden zitten enkele topclubs. "Wij lezen en horen ook de geruchten over bijvoorbeeld Celtic, AC Milan en AS Roma, we staan ook met veel clubs in contact, maar niemand heeft zich nog gemeld in Heerenveen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties