Naessens: "Oudejaar vieren in Amsterdam"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Naessens: "Oudejaar vieren in Amsterdam"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Koning Voetbal heeft de riem er eventjes afgelegd. Ook onze pintjesliga geniet van een welverdiende winterstop. Maar wat is Jens Naessens van plan? En wat vond hij van 2013?

Door Cédric De Volder

Het is stil(ler dan normaal) in het land van Koning Voetbal. De heren profvoetballers genieten van een welverdiende vakantie. Voetbalkrant.com vroeg de helden van de grasmat wat de plannen tijdens de winterstop zijn. Wat doet Jens Naessens de komende dagen?

"Ik vier de jaarwisseling in Amsterdam", aldus de flankaanvaller van Zulte Waregem. "Ik ga er met mijn vriendin en enkele vrienden genieten van de sfeer. Al zullen we het wellicht wel kalm houden." (lacht)

"Statistieken moeten de hoogte in"

Naessens kijkt alvast met een tevreden gevoel terug op 2013. "Dat was een Grand Cru, hé. We beleefden een onvergetelijke titelstrijd. Moet ik er een momentje uitkiezen? Dat feestje op de Waregemse markt na de partij tegen Anderlecht. Zonder twijfel!"

"Het is de bedoeling om komend jaar even goed te doen", besluit de Deinzenaar. "Al wil ik zelf ook meer aanwezig zijn in de wedstrijden. Mijn statistieken moeten de hoogte in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties