Heylen: "Ik wil in 2014 de Beker winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Heylen: "Ik wil in 2014 de Beker winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koning Voetbal heeft de riem er eventjes afgelegd. Ook onze pintjesliga geniet van een welverdiende winterstop. Maar wat is Michael Heylen van plan? En wat vond hij van 2013?

Door Cédric De Volder

Het is stil(ler dan normaal) in het land van Koning Voetbal. De heren profvoetballers genieten van een welverdiende vakantie. Voetbalkrant.com vroeg de helden van de grasmat wat de plannen tijdens de winterstop zijn. Wat doet Michael Heylen de komende dagen?

"Ik trek voor enkele dagen naar Parijs met mijn zus", aldus de verdediger van KV Kortrijk. "Het is de bedoeling om Disneyland te verkennen. Al zal ik de komende dagen ook mijn rust goed kunnen gebruiken."

"Overwinning tegen Anderlecht niet snel vergeten"

De huurling van RSC Anderlecht kijkt bovendien met een tevreden gevoel terug op het afgelopen jaar. "Ik had nooit verwacht om zo snel een basisplaats te kunnen pakken op het hoogste niveau. Wat ik als de mooiste momenten beschouw? Die overwinningen tegen Club Brugge en RSC Anderlecht ga ik toch niet snel vergeten." (lacht)

"Al hoop ik in 2014 die basisplaats natuurlijk vast te houden", besluit Heylen. "En waarom kunnen we geen prijs pakken. KVK is toch een echte bekerploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties